30 minuter
Portioner: 4 stycken
Ingredienser
- Chokladdeg
- 25 gram smör
- 3 msk mandelmjöl
- 1 msk kokosmjöl
- 1 ½ msk stevia strö
- 2 tsk kakao
- Chokladkräm
- 2-4 msk grädde
- 50 gram mascarpone
- ca 1 msk kakao
- ca 1½ -2 msk stevia strö
- Ett par rutor sockerfri choklad att hacka över
Instruktioner
- Chokladdeg, Blanda de torra ingredienserna med varandra i en bunke.Tillsätt smör (osmält) och blanda till en deg.
- Fördela i fyra mördegsformar. Grädda formarna mitt i ugnen i 150 grader i ca 7 minuter. Låt svalna
- Fördela chokladkrämen i de avsvalnade kakformarna. Hyvla choklad med en potatisskalare (eller hacka) över tarteletterna
- Tartletterna går bra att ta ur formarna då de fått kallna i kyl ett par timmar. Är de fortfarande ljumma går de lätt sönder.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!