Enkel cheesecakedessert med hallon
Enkel, god och fräsch dessert! Själva cheesecakekrämen består i huvudsak av cream cheese och Läs mer

15 minuter
Kategorier: Äggfritt, Cheesecake, Efterrätter, Low carb/LCHF, Nötfritt
Portioner: 4 portioner
Ingredienser
- 250 gram cream cheese
- 1 dl vispgrädde
- 4 msk Sukrin melis
- ½ tsk vaniljpulver
Hallontopping:
- 150 gram hallon
- frysta
- 20 droppar steviafroppar vanilj
Instruktioner
- Vispa med elvisp samman cream cheese med med Sukrin melis och vaniljpulver.
- Tillsätt grädde och vispa till en krämig konsistens (inte för tjock). Fördela i glas
- Hallontopping
- Koka upp hallon i en kastrull. Tillsätt steviadroppar. Låt svalna.
- Toppa cheesecakedesserten med hallonröran. Servera direkt, eller förvara i kyl.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!