Hoppa till innehåll

Fröbar med kanel

Kanelsmakande fröbar i tre lager. Fibersirap honey kan ersättas mot.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
45 minuter
Inga röster än
Kategorier: GI
Servings: 4 barer

Ingredienser 

Överdrag:

Botten:

”Crunch”:

Instruktioner

Överdrag

  • Börja med överdraget. Koka upp grädde och fibersirap honey och låt sjuda i ca 20 minuter. Rör om då och då. Medan överdraget sjuder görs botten

Botten

  • Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser. Klä en liten brödform (eller liknande, ca 8X18 cm) med aluminiumfolie. Tryck ut degen i botten. Förgrädda mitt i ugnen i ca 5 minuter

”Crunch”:

  • Grovhacka choklad. Strö över detta och frön på botten.
  • Fördela över gräddöverdraget. Grädda ytterligare i 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!