Hoppa till innehåll

Fudge brownie

En fyllig brownie innehållande grädde och massor av härlig choklad! I bottnen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter + tid för kakan att svalna
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Browniekaka:

Chokladfudgeöverdrag:

Instruktioner

  • Browniekaka:, Sätt ugnen på 175 grader. Grovhacka hasselnötter och choklad.
  • Smält smöret
  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt ägg, smör och grädde
  • Häll smeten i en smord och bröad form, ca 12X15 cm (lägg alternativt ett smörgåspapper i formen så går det lättare att lossa). Grädda kakan mitt i ugnen i ca 18 minuter, den ska vara lite kladdig inuti. Låt kakan svalna
  • Chokladfudgeöverdrag:, Koka upp grädden och ta kastrullen från värmen. Rör ner bitar av chokladen samt smöret
  • Bred överdraget över kakan, låt stelna och skär sedan i rutor.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!