Glutenfri falsk sockerkaka
En sockerkaksliknande kaka - fast utan allt tillsatt socker! Kakan innehller rismjöl som består av rätt mycket kolhydrater (kan vara bra att veta för den kolhydratskänslige). Jag har.. Läs mer

45 minuter
Kategorier: Baka med frukt, GI, Mejerifritt, Mjuka kakor
Portioner: 6 skivor
Ingredienser
- 2 ägg
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 1 dl fruktpuré
- päron och/eller äpple
- ½ dl rismjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk sötströ
- ½ tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen pösigt med elvisp.
- Rör ner resterande ingredienser
- Klä en liten brödform form (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie/bakplåtspapper och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!