Glutenfri Formfranska
Ett mycket gott bröd inspirerats av Åses blogg 56kilo med sin formfranska. Passar superbra att rosta och äta med Läs mer

50 minuter
Kategorier: Bröd, Utan sötningsmedel
Portioner: 1 liten brödform
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa äggen pösigt
- Blanda samman alla torra ingredienser.
- Vispa kort ner smör och yoghurt i äggvispet
- Rör till sist ner detta bland de torra ingredienserna tillsammans med mjölken. Låt degen svälla i några minuter.
- Klä en liten brödform (ca 7X15 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Om önskas strös lite chiafrön/vallmofrön ovanpå. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter (känn efter med en sticka).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!