Glutenfri gräddtårta
Ljuvlig gräddtårta utan gluten och tillsatt socker! Tips: Tårtbottnen kan göras dagen innan, men fyllning och dekoration bör göras samma dag. .. Läs mer

50 minuter
Kategorier: Baka med frukt, GI
Ingredienser
Botten:
Fyllning:
Dekoration:
- ca 4 dl grädde
- 1 msk sötningsströ
- ca 2 krm vaniljpulver
- valfria bär/frukter
- ev. frystorkade bär
Instruktioner
- Botten
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
- Blanda alla torra ingredienser.
- Fyllning
- Skär botten i två delar.
- Dekoration
- Vispa grädde med sötning och vanilj (om detta inte gjorts tidigare). Dekorera tårtan med detta (ovansidan samt kanter). Toppa med valfria frukter och bär.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!