45 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Mejerifritt
Servings: 6 bitar
Ingredienser
- 2 ägg
- 1 päron
- moget
- 1 dl mandelmjöl
- 2 msk pofiber
- 1½ - 2 msk sockerersättningsströ
- 1 msk kokosmjöl
- 1 msk kokosolja
- 1 msk honung
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- ev. päronskivor för dekoration
Instruktioner
- Tillsätt de övriga torra ingredienserna och rör försiktigt. Tillsätt även päronmoset.
- Klä en liten springform, ca 8X18 cm, med aluminiumfolie och fördela i smeten. Om önskas skärs en bit päron i skivor och fördelas på smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!