Hoppa till innehåll

Glutenfri päronkaka med mandel

Saftig, mejerifri och glutenfri päronkaka med mandel.   Päronmoset.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
45 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Mejerifritt
Servings: 6 bitar

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Skala päron och skär i små bitar och lägg i en kastrull tillsammans med kokosolja och honung. Sjud i ca 10 minuter och mosa därefter med en gaffel.
  • Vispa ägg och sötning pösigt med elvisp.
  • Tillsätt de övriga torra ingredienserna och rör försiktigt. Tillsätt även päronmoset.
  • Klä en liten springform, ca 8X18 cm, med aluminiumfolie och fördela i smeten. Om önskas skärs en bit päron i skivor och fördelas på smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!