Hoppa till innehåll

Glutenfri Tigerkaka

 Tigerkaka - en riktig klassisker! Utan.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: GI, Mejerifritt, Mjuka kakor
Portioner: 6 - 8 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Chokladdel:

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning pösigt.
  • Smält oljan.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner bland äggen tillsammans med olja och vatten.
  • Ta undan ca 3/4 dl av smeten. Klä en liten brödform med bakplåtspapper eller aluminiumfolie (ca 8X18 cm) och fördela i den stora delen av smeten. Blanda kakao och extra sötning i den lilla delen och fördela även över detta.
  • Rör med spetsen av ett bestick så att det bildar ett mönster i kakan. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 18-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!