35 minuter
Kategorier: Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Servings: 4 muffins
Ingredienser
Muffins:
- 40-50 gram hallon och blåbär
- 40 gram smör
- 2 ägg
- 1 dl mandelmjöl
- ½ dl hasselnötsmjöl
- ½ dl mjölk
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk sockerersättning
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- 2 krm kanel
Smulöverdrag:
- 15 gram rumsvarmt smör
- 3 msk mandelmjöl
- 2 msk hasselnötsmjöl
- 2 tsk sötningsströ
- 2 krm kanel
Instruktioner
- Muffins, Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
- Blanda alla torra ingredienser
- Smulöverdrag, Blanda de torra ingredienserna med rumsvarmt smör. Strö över smulet på muffinsen.Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!