Hoppa till innehåll

Hallonkaka med smak av mazarin

Bittermandel ger den klassiska mazarinsmaken, och passar dessutom utmärkt med hallon! Fyrdubbla alla ingredienser om du vill använda en större form på 24 cm i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
50 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Blanda hallon med 1 tsk stevia strö.
  • Smet, Smält smöret. Blanda alla ingredienser till smeten (smaka dig fram med sötningen).
  • Smöra och bröa (med mandelmjöl) en springform som är 12 cm i diamater och häll i smeten. Toppa till sist med hallonen.
  • Grädda mitt i ugnen i 150 grader i ca 40 minuter. Servera med vispad grädde, gärna smaksatt med lite vanilj!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!