Hallonkaka med smak av mazarin
Bittermandel ger den klassiska mazarinsmaken, och passar dessutom utmärkt med hallon! Fyrdubbla alla ingredienser om du vill använda en större form på 24 cm i.. Läs mer
50 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
- 40 gram hallon
- 1 tsk stevia strö
- Smet
- 50 gram smör
- 1 äggula
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 2 tsk kokosmjöl
- ca 4½ - 5 msk stevia strö
- 4 msk vispgrädde
- ca 3 – 4 droppar bittermandelarom
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Blanda hallon med 1 tsk stevia strö.
- Smet, Smält smöret. Blanda alla ingredienser till smeten (smaka dig fram med sötningen).
- Smöra och bröa (med mandelmjöl) en springform som är 12 cm i diamater och häll i smeten. Toppa till sist med hallonen.
- Grädda mitt i ugnen i 150 grader i ca 40 minuter. Servera med vispad grädde, gärna smaksatt med lite vanilj!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!