Hasselnötsbrownie
Goda hasselnötsbrownie där själva grunden av kakan innehåller Läs mer

35 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Brownie
Portioner: 3 bitar
Ingredienser
Brownie:
- 1 ägg
- 50 gram zucchini
- finriven
- 3 msk hasselnötsmjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 1 ½ msk sötströ
- 1 msk olja
- 1 msk kakao
- 1 krm vaniljpulver
Topping:
- 70 gram färska dadlar
- 1 msk kakao
- 1 msk kokosolja
- ev. 1 tsk vatten
Instruktioner
Brownie:
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser i en skål och mixa med stavmixer.
- Fördela smeten i en klädd liten brödform, ca 7X16 cm. Grädda mitt i ugnen under ca 14 minuter. Låt svalna
- Topping
- Blanda alla ingredienser, om önskas tillsätts lite vatten för en lösare kräm. Bred på kakan och skär i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!