Hoppa till innehåll

Hasselnötsmuffin med banan och honung

Detta är ett mer GI-aktigt recept på muffin. Dessa innehåller både banan och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter + tid för muffinsen att svalna
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Cupcakes & Muffins, GI
Portioner: 6 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Muffinsmet, Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och mosa bananen
  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt äggen (gärna uppvispat) och honung och rör om. Rör sedan ner smöret och den mosade bananen, Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  • Frosting, Blanda ingredienserna med varandra, tillsätt vispad grädde för en luftigare frosting. När muffinsen kallnat spristasar/klickar du på frostingen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!