Havrebollar med sukrin
Goda havrebollar som nästan är som "vanliga" havrebollar, undantaget sötningen. Här har jag nämligen inte raffinerat strösocker utan sötat havrebollarna med Läs mer

20 minuter
Kategorier: GI
Portioner: 6 havrebollar
Ingredienser
- 30 gram rumsvarmt smör
- 1 dl havregryn
- ½ dl riven kokos
- ½ dl mjölk
- ca 2 ½ msk Sukrin
- 1 ½ msk pofiber
- 1 msk kaffe
- 1 ½ tsk kakao
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Lägg alla torra ingredienser i en bunke (gärna med höga kanter så allt inte skvätter)
- Lägg i bitar av rumsvarmt smör och rör ut smöret med en sked (eventuellt med händerna).
- Gör bollar av smeten och rulla i riven kokos. Förvara i kylskåp. Ta gärna ut havrebollarna en stund innan servering så att de blir lite mjuka.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!