Hoppa till innehåll

Honungsknäck

Härlig knäck gjord på honung. För att mäta när knäcken är klar använder.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
drygt 2 timmat + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: GI
Portioner: 40 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Koka upp grädde, honung, sötströ och vanilj i en kastrull
  • Sänk värmen och låt koka på relativt svag värme tills massan tjocknar och temperaturen når ca 125 grader. Rör om då och då. Detta tar drygt två timmar
  • Ta bort kastrullen från plattan, tillsätt smör och mandelsplitter
  • Fördela i knäckformar. Låt stelna. Förvaras kallt (i kylskåp).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!