Hoppa till innehåll

Jordnötsfudge med choklad

Vegansk fudge (om inte honung används) med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
15 min + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: Baka utan spis, Choklad, GI, Julrecept, Mejerifritt, No Bake, Sockerfritt godis
Portioner: 12 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Värm jordnötssmör tillsammans med kokosolja ca 10 sekunder i mikron. Blanda tillsammans med honung till en slät konsistens
  • Ta undan ca 3/4 (0,75) dl av detta och rör ner kakao och lite extra sötning i den lilla delen.
  • Klä en matlåda eller annan form (min är ca 8X18 cm) med bakplåtspapper/aluminiumfolie och fördela i den neutrala delen. Fördela över chokladdelen och rör till ett mönster.
  • Låt stelna i frys i ca 30 minuter och skär därefter i bitar. Förvaras i kylskåp eller frys.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!