Hoppa till innehåll

Kaffekaka med chokladbitar

En kaffesmakande kaka, full med bitar av.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter + tid för att kallna
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 2
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
  • Blanda hett vatten och kaffepulver.
  • Blanda alla torra ingredienser (inklusive hackad choklad i en bunke). Tillsätt det smälta smöret, kaffet och ägget och rör om tills allt blandats.
  • Fördela smeten i smord och bröad springfrom (12 cm i diameter). Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter (kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten)
  • Låt kakan svalna och få stå till sig i minst ett par timmar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!