Hoppa till innehåll

Kladdiga chokladmuffins

Underbart goda, och kladdiga, muffins som passar perfekt som ett substitut för kladdkaka! Ett tips är att smörja även bottnen på formarna med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 6 stycken
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält smöret och ta bort från smöret från värmen.
  • Bryt ner chokladen i smöret under omrörning tills chokladen smält och tillsätt sedan vaniljpulver.
  • Blanda socker, kokos- och mandelmjöl med grovhakade nötter i en bunke. Tillsätt ägg och smörblandningen och rör om.
  • Häll smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter i 150 grader.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!