Kladdiga chokladmuffins
Underbart goda, och kladdiga, muffins som passar perfekt som ett substitut för kladdkaka! Ett tips är att smörja även bottnen på formarna med Läs mer

25 minuter
Kategorier: Choklad, Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 6 stycken
Ingredienser
- 80 gram smör
- 1 stort ägg
- ½ dl stevia strö
- ½ dl mandelmjöl
- 1 msk kokosmjöl
- ca 40 gram mörk och sockerfri choklad
- 10 gram nötter (val-
- pecan eller paranötter exempelvis)
- ½ krm vaniljpulver
- Ev. kokosflingor
Instruktioner
- Smält smöret och ta bort från smöret från värmen.
- Bryt ner chokladen i smöret under omrörning tills chokladen smält och tillsätt sedan vaniljpulver.
- Blanda socker, kokos- och mandelmjöl med grovhakade nötter i en bunke. Tillsätt ägg och smörblandningen och rör om.
- Häll smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter i 150 grader.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!