Hoppa till innehåll

Kladdkaka med päron

Kladdkaka med bitar av päron och grovhackad.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Kladdkaka
Servings: 3 portioner

Ingredients 

Instructions

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret
  • Blanda de torra ingredienserna, inklusive choklad
  • Rör ner ägg, smält smör och vätska.
  • Skär ett moget päron (utan skal) i bitar tills du får 30 gram och blanda ner i smeten.
  • Smörj en 12-cm springform och bröa med riven kokos, och fördela därefter ner smeten i denna.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 15 – 20 minuter. Kakan ska såklart fortfarande vara lite kladdig! Låt svalna och servera med grädde.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!