Kladdkaka med vita bönor
Jag kan varmt rekommendera att baka med bönor, såväl vita som svarta! Detta är en lite smalare variant av kladdkaka, med en bas av vita bönor. Perfekt om man känner att man vill ha något lite.. Läs mer

25 minuter
Kategorier: GI, Kladdkaka
Servings: 2 -3 portioner
Ingredients
- 75 gram stora vita bönor
- konserverade
- 1 ägg
- ½ msk vatten
- 2 msk havregryn
- 1 msk Bakprotein
- ½ msk kokosmjöl
- 1 msk kakao
- 2 ½ msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
Instructions
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman alla ingredienser noga till en smet.
- Fördela smeten i en smord och bröad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Toppa gärna med smält choklad!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!