Hoppa till innehåll

Kladdkakemuffins

Goda kladdkakemuffins, gjorda med mörk steviachoklad och sötad med  Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 6 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret, tillsätt chokladen i bitar och rör om tills chokladen smälter.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner, chokladsmöret samt grädde. Om önskas tillsätts mer kakao för en kraftigare chokladsmak.
  • Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen under ca 12-14 minuter. Muffinsen ska fortfarande vara kladdig (detta kommer stelna mer när de fått kallna).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!