Kladdkakemuffins
Goda kladdkakemuffins, gjorda med mörk steviachoklad och sötad med Läs mer

35 minuter
Kategorier: Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 6 muffins
Ingredienser
- 50 gram smör
- 60 gram steviachoklad
- mörk
- 2 ägg
- 4 msk vispgrädde
- 3 msk kokosmjöl
- ca 1 msk sukrin gold
- 2 krm vaniljpulver
- ev. 1 msk kakao
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret, tillsätt chokladen i bitar och rör om tills chokladen smälter.
- Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen under ca 12-14 minuter. Muffinsen ska fortfarande vara kladdig (detta kommer stelna mer när de fått kallna).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!