Hoppa till innehåll

Kokoschoklad

Rostade kokoschips (inte att blanda ihop med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Rostade kokoschips (inte att blanda ihop med riven kokos) är både gott att äta som det är och att baka med. Jag gjorde i ett väldigt enkelt recept, där jag smälte choklad och blandade kokoschips med detta. Kokosen gjorde så att det blev ett perfekt tuggmotstånd! Dessa chokladbitar är dessutom en perfekt liten gåva att ge bort!

10 minuter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka utan spis, Choklad, Sockerfritt godis
Portioner: 10 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält chokladen
  • Rör ner kokos och nötter.
  • Klä en form med aluminiumfolie och fördela i chokladen. Låt stelna och skär i rutor med en vass kniv.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!