Hoppa till innehåll

Kokoskaka med mascarpone

En kokoskaka med krämig mascarpone! Godast är den då den fått stå till.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 2 -3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält smöret och blanda ner mascarpone väl tills alla klumpar försvinner.
  • Vispa ägget med elvisp.
  • Blanda kokos, stevia strö och vaniljulver och häll över ”mascarponesmöret”. Tillsätt en droppe bittermandelarom och blanda ner det uppvispade ägget.
  • Bröa en 12-centimeter springform med riven kokos och häll över kokossmeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. Servera med en rejäl klick vispad grädde!, Jag tycker kakan är godast när den fått stå i ett par timmar i kylskåpet.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!