Hoppa till innehåll

Kokoskaka med nutella

En härlig mjuk kaka med kokos. I kokoskakan har jag klickat i en hel del av min smarriga och hemmagjorda nutella. På kakan har jag toppat med en frosting med en bas av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 6 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Kokoskaka:

Mascarponefrosting:

Instruktioner

  • Kokoskaka: , Sätt ugnen på 175 grader. Lägg smör, ägg och riven kokos i en bunke och mixa
  • Tillsätt övriga ingredienser och blanda noga med en sked
  • Klä en mini-brödform, ca 7X16 cm, med aluminiumfolie (alternativt använd en liten springform som är bröad med nötmjöl) och häll i hälften av smeten.
  • Fördela en sträng/rad nutella i mitten av kakan och fördela över resten av smeten ovanpå. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter
  • Mascarponefrosting: , Värm smöret mjukt och blanda med mascarpone. Rör ner övriga ingredienser och rör.
  • Fördela frostingen på den avsvalnade kakan. Toppa med riven kokos.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!