Hoppa till innehåll

Körsbärskaka med dadelsirap

En saftig och mjuk kaka med bitar av körsbär och sötad med dadelsirap! Om önskas kan dadelsirapen bytas ut mot exempelvis Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
  • Blanda de torra ingredienserna.
  • Tillsätt mjölk, ägg, dadelsirap (alternativt agavesirap eller flytande honung) och smör. Rör tillsist ner bitar av körsbär.
  • Fördela smeten i en smord och bröad springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.
  • Låt svalna och servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!