LCHF-frallor med pumpafrön
I dessa frallor ingår ett frömjöl som jag gjort genom att mala Läs mer

35 minuter
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 5 små frallor
Ingredienser
- 1 st ägg
- 1 msk olja
- 15 gram pumpafrön
- ½ dl bakerix
- 1 msk solroskärnor
- 2 msk mandelmjöl
- ½ msk fiberhusk
- ½ krm salt
- 2 krm bakpulver
- ev lite honung
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 150 grader. Mixa pumpafröna till ett mjöl och blanda med resterande torra ingredienser.
- Vispa ägget pösigt med elvisp och rör ner bland de torra ingredienserna tillsammans med oljan
- Rulla ca sex små bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut en aning. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter tills brödet är genomgräddat.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!