Hoppa till innehåll
Open navigation

Mangocheesecake på chokladbotten

Mango passar finfint ihop med choklad. Jag gör min cheesecake på Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
1 +15 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Cheesecake, Choklad
Portioner: 3 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

Botten:

Mangofyllning:

  • 100 +30 gram mango i bitar
  • 70 gram mascarpone
  • 1 ägg
  • ½-1 msk sötströ
  • 20 gram ljus choklad
  • sockerfri

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen och tryck ut i en 12-cm springfrom
  • Förgrädda i nedre delen av ugnen i ca 12 minuter
  • Mangofyllning, Mixa samman 100 gram mango (tina mangon först om den är fryst), mascarpone, ägg och sötning.
  • Rör ner ca 30 gram hela mangobitar och fördela mangosmeten på den förgräddade bottnen.
  • Smält chokladen och ringla över detta.
  • Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter, eller tills cheesecaken blir fast.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!