Hoppa till innehåll
Open navigation

Marjas Peanut butter cups

Min version på peanut butter.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter + tid för att svalna
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 8 till 10 stycken
Författare: admin

Ingredienser 

Botten:

Fyllning:

Toppa med:

  • Ca 80 gram choklad (hälften ljus
  • hälften mörk)
  • ev. kokosolja

Instruktioner

  • Botten, Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen noga.
  • Tryck ut degen i botten av småbrödsformar (alternativt minimuffinsformar).
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10-14 minuter (håll noga koll så de inte blir brända). Låt svalna
  • Fyllning, Lägg på en klick jordnötssmör på varje kaka
  • Toppa med, Smält choklad (eventuellt tillsammans med olja).
  • Häll först på den ljusa chokladen och därefter den mörka ovanpå kakan och jordnötssmöret. , Låt svalna i kylskåp. Ta bort pappret från kakorna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!