35 minuter + tid för att svalna
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 8 till 10 stycken
Ingredienser
Botten:
- 20 gram rumsvarmt smör
- ½ dl mandelmjöl
- 2 tsk kokosmjöl
- 1 msk riven kokos
- 2/3 msk sötströ
- 1 krm vaniljpulver
Fyllning:
- 40 gram jordnötssmör
Toppa med:
- Ca 80 gram choklad (hälften ljus
- hälften mörk)
- ev. kokosolja
Instruktioner
- Botten, Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen noga.
- Tryck ut degen i botten av småbrödsformar (alternativt minimuffinsformar).
- Grädda mitt i ugnen i ca 10-14 minuter (håll noga koll så de inte blir brända). Låt svalna
- Fyllning, Lägg på en klick jordnötssmör på varje kaka
- Toppa med, Smält choklad (eventuellt tillsammans med olja).
- Häll först på den ljusa chokladen och därefter den mörka ovanpå kakan och jordnötssmöret. , Låt svalna i kylskåp. Ta bort pappret från kakorna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!