Hoppa till innehåll

Matbullar med sesam- och solrosfrön

Matbröd med en bas av bakerix och innehållande nyttiga fröer! Bakerix är utmärkt att använda i både bakverk och bröd och gör den färdiggräddade degen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 5 frallor
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Vispa ägget fluffigt med elvisp.
  • Blanda ner bakerix, frön och riven kokos i ägget. Rör även ner salt och salt efter smak.
  • Blöt händerna och froma till 5 stycken små bullar, lägg på bakplåtspapper och platta ut dem lite. Strö gärna över solrosfrön. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 15-16 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!