40 minuter
Kategorier: GI
Portioner: 6 portioner
Ingredienser
- 30 gram blåbär
- 2 ägg
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 2 msk havremjöl
- 2 msk sockerersättning
- 2 msk kokosolja
- 2 msk vatten
- 2 msk kokosmjöl
- 1 msk pofiber
- 1 tsk bakpulver
- ca 5 droppar bittermandelarom
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält kokosolja.
- Blanda alla torra ingredienser och rör ner i detta. Tillsätt olja och vatten
- Rör till sist ner bären försiktigt (tina om de har varit frysta).
- Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter, eller tills kakan har blivit fast.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!