Hoppa till innehåll
Open navigation

Morotsmuffins med kanel

Morot passar mycket bra i bakverk, och bidrar med extra saftighet. Här är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
45 minuter
Inga röster än
Kategorier: Cupcakes & Muffins, GI
Portioner: 4 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Muffins:

Smul:

Instruktioner

  • Muffins, Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning pösigt.
  • Skala och finriv morot.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner detta tillsammans med grädde och morot. Fördela smeten i muffinsformar
  • Smul
  • Koka upp grädde och fibersirap och ta bort från värmen.
  • Rör ner resterande ingredienser
  • Fördela/smula/klicka över på muffinsen. Grädda mitt i ugnen i ca 22 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!