Hoppa till innehåll
Open navigation

Morotsmugcake

Morotskaka i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Morotskaka i portionsformat!
5-10 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF, Mug cake
Portioner: 1 portion
Författare: admin

Ingredienser 

  • 1 ägg
  • 2 ½ msk vispgrädde
  • 15 gram sötmandlar eller ½ dl mandelmjöl
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 msk hasselnötsmjöl
  • 1 msk sötsrö
  • 1 krm kanel
  • ½ tsk bakpulver
  • 10 gram finriven morot

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser förutom morot i en bunke och mixa tills allt blandats.
  • Tillsätt riven morot.
  • Smörj en kopp med olja/smör och fördela i smeten. Värm i micron i 1 ½- 2 minuter. Servera med exempelvis grädde, eller en valfri frosting.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!