Nutellakaka
Hemmagjorda nutella är otroligt gott och detta är en kaka med just nutella (hasselnötscréme)! Först gjorde jag en enkel chokladbotten med bas av Läs mer

30 minuter + tid för kakan att svalna
Kategorier: Low carb/LCHF
Servings: 3 portioner
Ingredients
- 15 gram rumsvarmt smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 msk stevia strö
- ½ msk kakao
- 1 krm vaniljpulver
- Bre på
- 70 gram nutella/hasselnötscréme
- 30 gram sockerfri choklad
Instructions
- Tillsätt smöret och rör om till en kakdeg.
- Fördela degen i botten på en liten springfrom (12 cm). Grädda mitt i ugn i ca 12 minuter. Låt svalna
- Låt nutellan bli rumsvarm så den blir mjuk. Fördela ett lager nutella på chokladbottnen
- Smält chokladen och bred över den på kakan. Ställ i kylen för att stelna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!