Hoppa till innehåll

Nutellakaka

Hemmagjorda nutella är otroligt gott och detta är en kaka med just nutella (hasselnötscréme)! Först gjorde jag en enkel chokladbotten med bas av Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter + tid för kakan att svalna
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mandelmjöl, sötning, kakao och vaniljpulver.
  • Tillsätt smöret och rör om till en kakdeg.
  • Fördela degen i botten på en liten springfrom (12 cm). Grädda mitt i ugn i ca 12 minuter. Låt svalna
  • Låt nutellan bli rumsvarm så den blir mjuk. Fördela ett lager nutella på chokladbottnen
  • Smält chokladen och bred över den på kakan. Ställ i kylen för att stelna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!