Hoppa till innehåll

Ostkaka med mascarpone

En kaka baserad på mascarpone! Jag tycker att denna kaka är godast då den.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

En kaka baserad på mascarpone! Jag tycker att denna kaka är godast då den fått stå till sig ett tag (kanske minst en halv dag). Sedan äter jag den kall eller värmer den en kort stund i micron. Givetvis serverad med vispgrädde och bär!

30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF, Mjuka kakor
Portioner: 2 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Blanda ägg och mascpone så att alla klumpar försvinner. Blanda ner alla de resterande ingredienserna.
  • Häll smeten i en smord och bröad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 16-18 minuter tills ostkakan är fast. Servera gärna med grädde och sylt/bär!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!