Ostkaka med mascarpone
En kaka baserad på mascarpone! Jag tycker att denna kaka är godast då den.. Läs mer
En kaka baserad på mascarpone! Jag tycker att denna kaka är godast då den fått stå till sig ett tag (kanske minst en halv dag). Sedan äter jag den kall eller värmer den en kort stund i micron. Givetvis serverad med vispgrädde och bär!
30 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Mjuka kakor
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 1 st ägg
- 60 gram mascarpone
- 1 msk vispgrädde
- 1½ msk stevia strö
- ½ krm vaniljpulver
- 1 msk malda hasselnötter utan skal/hasselnötsmjöl
- 15 gram grovhackade mandelspån
- 1 msk riven kokos
- 1 droppe bittermandearom
Instruktioner
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!