30 minuter
Kategorier: Äggfritt, GI, Mejerifritt, Småkakor
Portioner: 10 kakor
Ingredienser
- 1 chiaägg*
- 1 dl jordnötssmör
- salt osötat
- 1 dl havregryn
- 1 dl riven kokos
- ½ dl mandelmjöl
- ca 2 msk sötningsströ
- ca 1 msk honung/fibersirap gold eller dylikt
- 1 msk kokosolja
- 1 krm vaniljpulver
- ev. grovhackad choklad att strö på
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman havregryn och riven kokos till ett mjöl.
- Blanda med resterande ingredienser, söta efter smak. Om önskas tillsätts grovhackad choklad.
- Forma till runda kakor, ca 1 cm tjocka. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter eller tills kakorna tar färg.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!