Hoppa till innehåll
Open navigation

Rabarbergrottor

Söta småkakor med rabarber! Rabarberröran har en mjuk och mild smak och görs enkelt genom att sjuda rabarberbitar (skalade såklart) med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 8 kakor
Författare: admin

Ingredienser 

Rabarberröra:

  • 40 gram rabarber
  • 3 msk vispgrädde
  • 1 tsk sötströ

Kakdeg:

Instruktioner

  • Rabarberröra , Skala en bit rabarber och skär i mindre bitar tills du får ca 40 gram rabarberbitar. Lägg bitarna i en kastrull tillsammans med grädde och sötning. Sjud tills röran tjocknar (ca 20 minuter)
  • Kakdeg: , Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser med varandra.
  • Forma bollar av degen på en plåt med bakplåtspapper, platta ut en aning och gör en grop i mitten av varje kaka.
  • Fyll gropen med rabarberröra. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter. Låt svalna innan kakorna rörs.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!