
1 timme
Kategorier: Cheesecake, Julrecept, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
Botten:
- 15 gram rumsvarmt smör
- 1 dl mandelmjöl
- ½ msk kokosmjöl
- 1 msk sockerersättning
Saffransfyllning:
- 50 gram butternutsquash/pumpa
- 1 ägg
- 2 ½ msk vispgrädde
- 40 gram färskost
- 1 ½ msk sockerersättning
- 1 ½ krm vaniljpulver
- ½- 3/4 tsk saffransarom
Instruktioner
- Botten, Sätt ugnen på 150 grader. Blanda de torra ingredienserna med smör.
- Tryck ut i degen i bottnen av en springform som är 12 cm i diameter. Förgrädda i ca 5-10 minuter
- Saffransfyllning, Koka bitar av butternutsquash mjuka
- Häll av vattnet och mixa detta med övriga ingredienser
- Fördela över fyllningen ovanpå bottnen. Grädda i nedre delen av ugnen i ytterligare ca 30 - 40 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!