Hoppa till innehåll
Open navigation

Saffrancheesecake med butternut

Saffran både smakar och doftar gott! Här är Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
1 timme
Inga röster än
Kategorier: Cheesecake, Julrecept, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

Botten:

Saffransfyllning:

  • 50 gram butternutsquash/pumpa
  • 1 ägg
  • 2 ½ msk vispgrädde
  • 40 gram cream cheese
  • 1 ½ msk sötströ
  • 1 ½ krm vaniljpulver
  • ½- 3/4 tsk saffransarom

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 150 grader. Blanda de torra ingredienserna med smör.
  • Tryck ut i degen i bottnen av en springform som är 12 cm i diameter. Förgrädda i ca 5-10 minuter
  • Saffransfyllning, Koka bitar av butternutsquash mjuka
  • Häll av vattnet och mixa detta med övriga ingredienser
  • Fördela över fyllningen ovanpå bottnen. Grädda i nedre delen av ugnen i ytterligare ca 30 - 40 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!