Hoppa till innehåll

Smal kladdkaka med jordnöt

Smal Kladdkaka med Jordnöt! Jag har använt mig utav Sukrin jordnötsmjöl (fettreducerat) i kakan, vilket är ett proteinrikt mjöl som är utmärkt att baka med (hela 50 % protein!). Jag använder.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Kladdkaka, Low carb/LCHF, Protein
Portioner: 2 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

  • 1 ägg
  • 30 gram Nutri-Nick steviachoklad
  • 2 msk Sukrin jordnötsmjöl fettreducerat
  • 2 msk Sukrin kokosmjöl fettreducerat
  • 2 msk mjölk
  • 1 ½ msk kakao
  • 1 ½ msk Sukrin
  • 1 krm vaniljpulver

Instruktioner

  • Sätt ungen på 150 grader. Blanda ihop mjölerna, sukrin, kakao och vaniljpulver.
  • Vispa upp ägget något och rör ner detta tillsammans med mjölk. Finhacka steviachoklad och rör även ner detta
  • Fördela smeten i en smord och ”mjölad” 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig! Servera kakan ljummen, då blir konsistensen som bäst (stelnar när den bli kall).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!