Hoppa till innehåll

Smulpaj med blåbär och solrosfrö

Fräsch och lättgjord smulpaj med blåbär. Nöt- och mandelfri. Solrosfrö går fint att byta ut mot någon annan frö eller nötter/ Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, GI, Nötfritt, Pajer
Portioner: 2 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Om blåbären är frysta ska de tinas. Fördela i botten av en liten springform (ca 14 cm).
  • Mixa solrosfrö och havregryn till en finmalen konsistens. Blanda detta med resterande ingredienser.
  • Smula över degen på blåbären. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!