Solrosbröd lchf
Ett formbrödsliknande hälsosamt bröd, med bland annat solrosfrön och keso. Grädden kan bytas ut mot exempelvis mjölk. Servera gärna brödet med smör oc.. Läs mer

Ett formbrödsliknande hälsosamt bröd, med bland annat solrosfrön och keso. Grädden kan bytas ut mot exempelvis mjölk. Servera gärna brödet med smör oc ost!
50 minuter
Portioner: 5 portioner
Ingredienser
- 2 ägg
- 60 gram keso
- 1 msk olja
- 3 msk grädde
- 3 msk solrsofrön
- ½ dl mandelmjöl
- 2 ½ msk pofiber
- 1 msk kokosmjöl
- 1 tsk fiberhusk
- ca 2 krm brödkrydda
- 2 krm salt
- 1 tsk bakpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Lägg solrosfrö, ägg och keso i en skål och mixa (med stavmixer)
- Tillsätt övriga ingredienser och låt svälla i ca 10 minuter
- Smöra och böra (med nötmjöl eller pofiber) en liten brödform (ca 8X18 cm) och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!