Solrosfrallor #2
Mycket gott bröd, fullspäckat med hälsosamma fröer och nötmjöl! Passar en.. Läs mer

45 minuter
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 6 frallor
Ingredienser
- 2 ägg
- ½ dl olja
- 1 dl gräddfil
- 1 ½ dl solrosfrön
- 2 msk kokosmjöl
- 2 dl mandelmjöl
- 1 msk fiberhusk
- 1 msk bakpulver
- ev. ½ msk sötströ
- 1 krm salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader. Mixa solrosfrön tillsammans med ägg (med en stavmixer)
- Blanda ner resterande ingredienser och blanda väl. Låt svälla i ca 10 minuter.
- Forma sex stycken frallor av degen (ca 7 cm i diameter) på en plåt med bakplåtspapper. Toppa gärna frallorna med lite extra solrosfrön
- Grädda frallorna i mitten utav ugnen i ca 20 minuter. Låt frallorna därefter svalna en aning. Servera frallorna med smör och ost!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!