Hoppa till innehåll

Spröda chokladflarn med jordnötsfyllning

Kokosflarn med chokladsmak och jordnötsfyllning där jag använt mig utav Sukrins Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Choklad
Portioner: 5 dubbelkakor eller 10 enkla
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Chokladflarn:

Fyllning:

Instruktioner

  • ugnen på 175 grader. Lägg smör och fibersirap i en kastrull och värm tills detta smält.
  • Rör ner kokos och kakao
  • Gör små flarn (platta cirklar) av detta på en plåt med bakplåtspapper. Ha brett mellan dessa, då de kommer att flyta ut ordentligt. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter. Låt kallna helt
  • Om önskas bres ett tunt lager jordnötssmör på sidan utav halva mängden flarn. Detta görs väldigt försiktigt (med mjukt jordnötssmör) då flarnen lätt går sönder. Lägg därefter ett annat flarn ovanpå.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!