Hoppa till innehåll

Tigerkaka med banan

Tigerkaka med vanilj och choklad, bakad med banan. Servera gärna med Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Mjuka kakor
Servings: 3 portioner

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och 1 msk sötströ pösigt
  • Blanda alla torra ingredienser inklusive choklad, och rör ner detta med en sked.
  • Mosa banan och blanda även ner detta tillsammans med olja
  • Ta undan ½ dl smet och fördela resten av smeten i en liten brödform (ca 7X15 cm) klädd med aluminiumfolie.
  • Blanda ½ dl av smeten med lite kakao, och eventuellt ½ tsk extra sötströ. Fördela detta ovanpå den ljusa smeten och rör runt lite för att bilda ett mönster i kakan. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!