
40 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Mjuka kakor
Portioner: 6 portioner
Ingredienser
Grundsmet:
- 2 ägg
- 1 banan
- mogen
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl rismjöl
- 1-2 msk sockerersättning
- 1 msk kokosolja
- 1 msk honung
- 1 tsk bakpulver
Instruktioner
- Grundsmet
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser
- Chokladlager
- Smält kokosolja och rör ner resterande ingredienser. I den lilla delen av smeten (1/3-del) rörs chokladen ner.
- Klä en mindre brödform, ca 8X18 cm, med aluminiumfolie eller bakplåtspapper. Skeda över de olika smeterna i formen så att de bildar ett mönster. Dra eventuellt med en kniv i smetarna. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!