Hoppa till innehåll
Open navigation

Vegansk espressobrownie

Här ser ni en kaffesmakande, lite fudge-ig och vegansk brownie. Om önskas kan mängden espresso/kaffe bytas ut mot samma mängd vatten.   Om man vill toppas brownien med hackad choklad efter.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
35 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Brownie, GI, Mejerifritt, Veganskt
Portioner: 4 till 6 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Blanda havremjöl, sockerersättning, kakao, arrowrotpulver och bakpulver.
  • Hacka chokladen, häll över het espresso/kaffe och rör om tills det smälter. Värm i mikro under några sekunder om chokladen inte smälter helt.
  • Blanda noga ner mandelsmör.
  • Blanda samman allt. Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, med bakplåtspapper och fördela i smeten.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter. Förvaras i kyl men serveras ljummen. Om kyld - värm en kort stund i mikro eller ugn innan servering.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!