Hoppa till innehåll

Bananmuffins med mandelsmör

Saftiga bananmuffins med mitt mandelsmör med choklad. Det går givetvis bra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Saftiga bananmuffins med mitt mandelsmör med choklad. Det går givetvis bra att använda ett annat slags mandelsmör eller nötsmör.

30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Cupcakes & Muffins
Portioner: 6 till 8 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman ägg och banan till en slät konsistens.
  • Blanda i resterande ingredienser, förutom chokladsmöret
  • Klicka i mjukt/smält chokladmandelsmör och rör försiktigt, så att det inte blandas för mycket.
  • Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Muffinsen får gärna vara något kladdiga i mitten.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!