Hoppa till innehåll

Glutenfri Fudge utan Tillsatt Socker!

Välkommen till en smakexplosion av sötsaker som inte bara är syndigt goda utan också hälsosamma! Vår senaste samling av recept bjuder på en ljuvlig symfoni av fudge, där varje tugga är en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Välkommen till en smakexplosion av sötsaker som inte bara är syndigt goda utan också hälsosamma! Vår senaste samling av recept bjuder på en ljuvlig symfoni av fudge, där varje tugga är en resa till smakrik himmel – och det bästa av allt, de är helt fria från gluten och tillsatt socker!

🍫 Chokladkärlek utan Bekymmer 🍫

Dyk ner i en värld av chokladig njutning utan att oroa dig för gluten eller onödiga mängder socker. Våra glutenfria fudge-recept kombinerar kvalitetsingredienser för att skapa den perfekta balansen mellan sötma och godhet.

🎉 Festliga Favoriter för Alla Tillfällen 🎉

Oavsett om det är en speciell högtid, en festlig sammankomst eller bara en sötsugen stund, kommer våra recept med glutenfri fudge utan tillsatt socker att förgylla varje tillfälle. Låt dina smaklökar dansa av glädje!

👩‍🍳 Enkla Recept för Alla Kocknivåer 👨‍🍳

Inga avancerade kockkunskaper krävs! Våra recept är utformade för att vara lätta att följa, oavsett om du är en erfaren kock eller nybörjare. Gör dig redo att imponera på både dig själv och dina gäster med dessa fantastiska läckerheter!

Så, låt oss tillsammans omfamna det goda livet utan gluten och överflödigt socker. Klicka dig igenom vår glutenfria och sockerfria fudge-samling och låt din smakresa börja! 🌈✨

Raw chocolate fudge - Baka Sockerfritt

Raw chocolate fudge

Detta är en raw chokladfudge, som fått sin chokladsmak från raw (orostad) kakao. Ett stort plus är att fudgen är väldigt lättgjord och bara innehåller fyra ingredienser.

Fudge med vit choklad - Baka Sockerfritt

Fudge med vit choklad

Fudge är för många ett givet godis vid jul, och är minst sagt en riktig klassiker. Jag gör dessutom gärna fudge och slår in i fina paket, och ger bort till nära och kära! Sockerfri då såklart. Här har ni min variant med vit choklad! Den choklad jag använder är Cavaliers steviachoklad. Självklart kan man byta ut det mot en annan sorts choklad, om så önskas. Tips: om man inte har en liten form, kan man ta en större och sedan forma en kant med aluminiumfolie så att ”formen” får valfri storlek.

Krämig chokladfudge - Baka Sockerfritt

Krämig chokladfudge

Krämig fudge som smakar mycket choklad. Gjord med avokado och riktigt smälter i munnen!

Chokladfudge med bär - Baka Sockerfritt

Chokladfudge med bär

Underbara och krämiga chokladfuge! En liten twist på det hela är att jag använt frystorkade bär i receptet, vilket passade mycket bra till den söta chokladsmaken.    (Det som jag har använt i detta recept är Dr. Oetkers naturliga dekoration).

Chokladfudge med nötsmör (mejerifri) - Baka Sockerfritt

Chokladfudge med nötsmör (mejerifri)

Chockladfudge (mejeifri) med nötsmör (jordnötssmör går bra att byta ut mot annat nötsmör/mandelsmör). Toppa gärna med smält choklad och hackade nötter!

Fudge med chokladsmak - Baka Sockerfritt

Fudge med chokladsmak

Fudge som får sin smak av kakao! Tips: om man inte har en liten form, kan man ta en större och sedan forma en kant med aluminiumfolie så att ”formen” får valfri storlek.

Mandelfudge - Baka Sockerfritt

Mandelfudge

Lättgjorda mandelfudge som smälter i munnen. Extra fint blir det om fudgen toppas med mandlar, grovhackad choklad eller dylikt!

Mockafudge - Baka Sockerfritt

Mockafudge

Lättgjord och krämig mockafudge (smaksatt med kaffe)! Dessutom är den vegansk! Om man önskar toppas fudgen med flingsalt.

Cookie dough fudge - Baka Sockerfritt

Cookie dough fudge

Lättbakade och goda kakdegssmakande fudgebitar!

Veganska recept! - Baka Sockerfritt

Jordnötsfudge med choklad

Vegansk fudge (om inte honung används) med jordnötssmör som bas och med ett snyggt chokladmönster i! Givetvis går det såklart att utesluta chokladsmaken.   Eftersom fudgen innehåller kokosolja börjar den smälta om de får stå för länge i rumstemperatur – ta därför bara fram dom innan servering och låt dom övrig tid stå i kylskåp (eller frys).