Hoppa till innehåll

Annorlunda bountybiskvier

Jag tycker mycket om biskvier, och jag har tidigare gjort ett par varianter av detta (Sarah Bernhardt och Biskvier). Det kan dock vara lite klurigt att få till bottnen, så att den blir sådär.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag tycker mycket om biskvier, och jag har tidigare gjort ett par varianter av detta (Sarah Bernhardt och Biskvier). Det kan dock vara lite klurigt att få till bottnen, så att den blir sådär riktigt knaprig. Det löste jag lätt denna gång genom att göra en vanlig kakbotten, istället för den med äggvita. För att göra denna biskvi ännu mer annorlunda, bytte jag ut chokladkrämen mot en vit kokosfyllning, som påminner om Bounty. En härlig kombination, som passade bra med varandra! Nästa gång har jag planer på att blanda ner choklad eller kakao i kokosfyllningen, för att se hur det blir!

40 minuter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 8 små biskvier
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Botten:

Kokosfyllning:

Topping:

Instruktioner

Botten

  • Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen.
  • Gör små kakor utav degen på en plåt med bakplåtspapper (använd en liten tesked)
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter, tills kakorna fått färg. Låt svalna

Kokosfyllning

  • Värm smöret mjukt och blanda ut med mascarpone
  • Rör ner resterande ingredienser (tillsätt grädde tills du får önskad konsistens). Toppa de kalla kakorna med kokosfyllningen

Topping:

  • Smält chokladen, och doppa kakorna i chokladen
  • Låt biskvierna stelna på bakplåtspapper i kylskåp.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!