Hoppa till innehåll

Nya sötningsprodukter och tävling!

Nya sötningsprodukter och tävling!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)     Sponsrat samarbete + tävling med N!CK’S.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)     Sponsrat samarbete + tävling med N!CK’S     Ni som är här inne gissar jag gillar att baka utan tillsatt socker – och därför tävlar jag ut två härliga bakkit innehållandes N!CK’S produkter Use Like Sugar (sötning), 1 Fibersirap (ljus), 1 fibersirap honey samt två milk chocolate! Alla produkter är givetvis helt utan tillsatt socker. Tävlingen hålls på Facebook respektive Instagram där du också finner tävlingskriterierna!   Min nya favoritprodukt är utan tvekan N!CK’S nya sockerersättning Use Like Sugar som enligt min mening är perfekt substitut till det vanliga strösockret. Bara att byta ut mot samma mängd! Och givetvis är konsistensen också likvärdig. Tidigare alternativ tycker jag har haft lite svårt med smaken (kan upplevas starkt i viss mängd) och/eller den fluffighet som den (inte) ger på kaksmetar. Här är det ågärdat – så bra!            Två liknande sötningsalternativ från N!CK’S som jag dessutom fått en hel del frågor om är den gröna påsen, det vill säga N!CK’S Xylitol, och den röda, alltså N!CK’S Erythritol. Xylitol (också kallat björksocker) går att använda som socker, och beter sig relativt likt. Innehåller fortfarande lite sockerarter, men betydligt mindre än socker och med mycket mindre blodsockerpåverkan. Tänk på att hundar inte tål detta!   Erythritol fungerar ungefär samma som xylitol men är 70% sött jämfört med socker och vid stor mängd kan det smaka lite kallt/starkt. Innehåller dock ingen energi och påverkar därmed generellt inte blodsockret. Erythritol är naturligt förekommande i bland annat plommon, vindruvor mm.             Sedan måste jag tipsa om ytterligare två spännande nya produkter från N!CK’S, vilka är två sorters “fibersirap”! Som jag längtat efter en variant på detta! Fiber syrup är som ljus sirap och så bra om man vill ha exempelvis en mer knäckig känsla på något bakverk, eller göra dom mer sammanhängande eller kletiga. Fiber sirup honey är liknande, men smakar dessutom honung. Äääälskar och jag lovar att dessa kommer jag använda mig mycket av!    Påminner er om att tävla om dessa härliga produkter!!!!        

Jultävling – Produkter utan tillsatt socker!

Jultävling – Produkter utan tillsatt socker!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Sponsrat samarbete med EASIS via Matkompaniet Tävlingsdags! Det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Sponsrat samarbete med EASIS via Matkompaniet Tävlingsdags! Det här blir en minst sagt perfekt julklapp till dig som vill dra ner på sockret (eller redan har gjort det så klart). Vinsten är ett gäng härliga produkter från EASIS – som alla är utan tillsatt socker (EASIS är Danmarks ledande företag inom sötsaker utan tillsatt socker)!   Vad består vinsten av då? Jo, flertalet produkter som jag verkligen har börjat älska! Mina två absoluta favoriter är hasselnötskrämen “Pålägg hasselnöt & kakao” och tomatketchupen (sötad med stevia och utan konserveringsmedel). Hasselnötskrämen är som “nutella” – fast utan allt socker givetvis. Det måste vara den godaste varianten jag någonsin ätit! Jag kommer lätt köpa på mig ett gäng burkar. Jag äter den som den är, som tillbehör till typ glass och bakar mina Cornflakesgodis med detta. Ketchupen älskar alla i familjen. Bra mycket godare än “steviaketchupen” som vi annars har köpt i mataffären.     Andra guldkorn i sortimentet är glutenfria Cornflakes (grymma att baka med), ostchips (Chips Cheese) med mindre fett, nötbaren och en den fiberrika müslin. Müslin bakade jag med i höstas och gjorde då en ljuvlig blåbärspaj med müslitopping!   Jag kommer att välja två glada vinnare och kommer att hålla en tävling på Facebook (<– länk) respektive Instagram (<– länk). Tävlingen pågår till och med den 10:e december och hålls tillsammans med Matkompaniet. Gilla gärna deras Facebooksida och Instagramsida för mer mattips och inspiration!  

Hälsoboxen

Hälsoboxen

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I mars var jag med i Hälsoboxen med ett recept på en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I mars var jag med i Hälsoboxen med ett recept på en härligt chokladig mugcake. Det känns minst sagt hedrande! Tjejen som driver (nya) Hälsoboxen är härligt driven och jag tycker det är viktigt att stötta andra (unga) entreprenörer. Det är fasiken inte helt lätt att driva eget. Hälsoboxen innehåller ett gäng olika saker – produkter, ingredienser, recept, inspiration med mera. De ätbara produkterna har som regel att vara glutenfria och utan tillsatt socker – något som minst sagt passar mig! Jag har fått mölighet att tävla ut en box (värde 399 kr per månad för en prenumeration)!    För att vara med och tävla ska du till detta inlägg svara på vem som är grundaren till den nya Hälsoboxen. Tävlingen pågår till och med den 8:e juni. Lycka till!   Notering: Jag har inte märkt ut detta inlägg som ett sponsrat samarbete i och med att jag inte fått betalt (vare sig i pengar eller produkter).        

Muffinstema – Bananmuffins och Tävling!

Muffinstema – Bananmuffins och Tävling!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)         Sponsrat samarbete med Kitchentime.se.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)         Sponsrat samarbete med Kitchentime.se     Nu blir det muffinstema här på Baka Sockerfritt! Är ni med mig? I detta inlägg bjuder jag på inspiration, ett minst sagt supersmarrigt recept och en tävling.    Muffins gör jag rätt ofta. Då är det bra att ha vissa produkter – som så klart med fördel ska vara av bra kvalitet. Givet till muffins är muffinsformar och jag har tre varianter hemma: engångsformar, non-stick muffinsplåt och silikonmuffinsformar. Silikonmuffinsformar kan man använda som de är, men när jag använder muffinsplåt gör jag gärna det i kombination med engångsformar (alternativt kan man ta två muffinsformar för stadgan, men det känns onödigt om man har en muffinsplåt!).     Här om dagen gjorde jag ljuvligt goda bananmuffins. Alltså så goda att jag utbrast ett “åh” rakt ut. Vilken tur att jag tog originalreceptet och tredubblade det! Jag använde då muffinsformar i silikon (från Lékué, 6 pack) som man kan använda om och om igen och som muffinsen superlätt lossnar från. Receptet på muffinsen ser ni längst ner i detta inlägg.   Som ni ser på bilderna har jag satt urgulliga dekorationspinnar i muffinsen! Jag älskar sådant här typ av piff, och tycker det förhöjer festkänslan. När Vincent fyller två den 9:e april är dessa givna. Dekorationspinnarna kommer från ett “bakset” från Miss Etoile bestående av både muffinsformar (av papp) och dekorationspinnar.                Min muffinsplåt passar dock inte bara för att baka muffins med. Hur smart är det inte att fördela massor utav plock, topping och tilltugg i formarna? Inspiration till detta har jag fått från bloggen Herr och Fru Lagergren som hade glasstopping i muffinsplåten till sin stora brunch. Se nedan där jag fyller min fina muffinsplåt från Blomsterberg (visst är det fint att den är i två olika färger/nyanser?) med nötter, fröer, kokos, bär och fruktbitar.               Då jag gjorde massor av muffinssmet passade jag på att göra några “muffins” i en kakform med typ världens finaste mönster (från Heritage Bundtlette, 6 bakverk/kakor på en plåt). Jag var lite nervös över att muffinsen/bakverken skulle fastna i alla kanter på formen, men dom åkte ut utan att jag ens behövde peta i kanterna (men glöm inte att också smörja kanterna)! Det kan väl omöjligt bara vara jag som älskar formen på kakorna? Extra fint blir det att toppa med florsötning.                 Men nu till tävlingen! Jag vill tävla ut silikonformarna (6 pack) och baksettet med 20 muffinsformar och 20 dekorationspinnar (perfekt till festen). Plus att jag slänger med en tårttestare från Tala i paketet (det vill säga en sådan “pinne” som man trycker ner i mjuka kakor för att se om den är klar). Tävlingen kommer denna gång att hållas på Instagram (<— länk) och pågår till och med den 19 mars.     Det ni ska göra är att där är: 1. Följa mig Bakasockerfritt samt Kitchentime.se2. På Instagram under posten skriva en kort kommentar om vilken din favoritmuffins är3. Tagga två personer som du skulle vilja bjuda dessa muffins på   Hoppas ni är med och tävlar!               Och så sist men inte minst – receptet. Jag tog nedanstående recept och gångrade det med tre. Det räckte till tre stora muffins och tre av de fina kakformarna. Vid större former bör gräddningstiden förlängas en aning. Känn med en tårttestare! Konsistensen får gärna vara pyttelite kladdig i mitten. De blir saftigast så (och stelnar till sig).        Bananmuffins (mejerifria) – 4 stycken 2 ägg150 gram banan (2 små)2 dl mandelmjöl½ dl rismjöl2 msk kokosolja2 msk fibersirap gold/honung1 tsk bakpulver2 krm vaniljpulver Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg pösigt, smält kokosoljan och mosa banan. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggvispet tillsammans med olja, sötning efter smak och mosad banan. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Ni kanske undrar vad jag toppat muffinsen med? Jag gjorde toppingen/glasyren till “Kärleksmums“!     Sponsrat samarbete med Kitchentime.se      

Tävling – Kexbar och choklad utan tillsatt socker

Tävling – Kexbar och choklad utan tillsatt socker

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Sponsrat samarbete med Nick’s     Tävlingsdags!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Sponsrat samarbete med Nick’s     Tävlingsdags! Som jag skrivit tidigare samarbetar jag en del med Nick’s. Och jobbar man med dom och har en blogg är det givet att man måste tävla ut lite smarriga produkter. Konstigt att jag inte har gjort det tidigare bara.   Har ni smakat Nick’s (tidigare Nutri-Nick) nya, förbättrade kexbar och choklader? Om ja, då vet ni varför ni ska tävla. Om nej, då föreslår jag att ni tar chansen och vinner för att testa.   Vinsten är 10 Nick’s kexbars, 10 stycken Nick’s dark chocolate (80 gram) och 10 stycken Nick’s milk chocolate (80 gram). Alla produkter är utan tillsatt socker och glutenfria. För att delta i vinsten skriv till detta blogginlägg en kort motivering till varför du vill vinna. En vinnare dras och tävlingen pågår till och med 26/1.     Lycka till!        

Tävling om populära fikaprodukter, och recept på chokladmuffins med karamellfyllning

Tävling om populära fikaprodukter, och recept på chokladmuffins med karamellfyllning

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg och tävling har jag fått.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg och tävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime.se       Jag skulle klassa mig själv lite som en fikornas drottning. Sådär lagom ödmjukt. Jag tycker att det är så himla mysigt med fika! Och gott! Jag kan inte förstå folk som nästan aldrig gör det (dessa märkliga människor är faktiskt fler än vad man kan tro!).    Fika gör jag både ute och hemma. Flera gånger i veckan sätter jag mig på ett café med min dator och ett sovande barn och arbetar. Då tar jag nästan alltid en latte macchiato. För mig behöver fika nämligen inte vara mer än en kaffe eller te (eller stavas det the? Eller kanske till och med thé?). Håller jag en fika hemma erbjuder jag alltid kaffe, mest för att vara snäll. Det är nämligen nästan INGEN av mina vänner som dricker kaffe (inklusive mig själv, om det inte handlar om väldans svagt kaffe med maaaaassor av mjölk)! Istället är te i fokus, där chai är favoriten. När jag bjuder på fika är så klart dessutom något slags “gottigt” ett måste. Ett exempel på något gottigt kan vara de ljuvliga chokladmuffinsen med karamellfyllning som ni kan skåda på bilderna. L.J.U.V.L.I.G.A. Recept på dessa finner ni längre ner i inlägget. Om man nu vill lyxa till det extra, extra mycket (och det vill man ju), serverar man dessa muffins på små portionskakfat! Hur söta?! Jag vill ha tio stycken (jag har för tillfället fyra) och bjuda in hela stora familjen på fika.     Tillsammans med Kitchentime (en webbshop där man kan hitta typ allt som man någonsin kan behöva i sitt kök), har jag fått möjlighet att tävla ut några kärnköksprodukter som närmast är obligatoriskt på varje fika.  – För det första har vi ett tvåpack dubbelväggade teglas (från Bodum). No more brännskada på grund av varma glas (glasen har dessutom en liten ventil i botten för tryckutjämning, men går ändå att diska i maskin då den bara släpper in luft, ej vatten. Himla high tech)! – Den snyggaste te”påsen” jag typ någonsin skådat (eva solo). I rostfritt stål (fungerar fint i diskmaskin). – Till tepåsen ett fint tepåsefat – i form av en tekanna (länken visar färgen blå, men vinnaren får välja färg själv, märke Le Creuset)! – En mjölkskummare (märke Schiuma). Så praktisk för härliga kaffe- eller tefikor (jag föreslår latte macchiato och chailatte, hehe).     Tävlingen hålls på Instagram (där jag heter bakasockerfritt). Där ska du under bilden på dessa produkter tagga en vän (eller fler!) som du vill fika med och skriva kort om vad du är sugen att bjuda på under denna fika. Du ska även gilla min Instagram och Kitchentimese på Instagram. Tävlingen pågår till och med söndag (25/9) och en vinnare väljs.       (Obs: recept på lyxiga chokladmuffins med karamellfyllning längre ned)             Och nu till det utlovade receptet. Urgoda receptet ska tilläggas.   Chokladmuffins med karamellfyllning – 4 stycken Muffins:2 ägg60 gram mörk choklad (gärna steviachoklad)35 gram smör½ dl mandelmjöl1 ½ msk sötströ½-1 msk kakao1 tsk bakpulver1 krm vaniljpulver Karamellfyllning:1 dl vispgrädde1 ½ msk fibersirap gold MuffinsSätt ugnen på 175 grader. Smält choklad tillsammans med smör försiktigt. Vispa äggen pösigt och rör ner resterande ingredienser till en smet. Fördela i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 12-16 minuter (muffinsen får gärna vara lite kladdiga i mitten).  KaramellfyllningSjud grädde och fibersirap till konsistensen tjocknat, ca 30-35 minuter. Får den sjuda för länge (och på för hög värme) kan den separeras.  När muffinsen svalnat något, görs en djup grop i mitten. Fyll med karamellfyllningen.      Detta inlägg och tävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime.se          

Tävling om supermat med Alex&Phil!

Tävling om supermat med Alex&Phil!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg, med tävling, har jag fått.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg, med tävling, har jag fått möjlighet att hålla i samarbete med Alex&Phil     Nu är det tävlingsdags, och denna tävling är speciellt riktad mot alla härliga småbarnsföräldrar som läser min blogg! Jag har tidigare pratat om bra mat för bebisar och småbarn, och riktat kritik mot nästan all barnmat som går att köpa i livsmedelsaffärer för att de är energi- och näringsfattiga. Jag vill uppmuntra alla som köper barnmat att vara uppmärksamma på vad det man köper till barn faktiskt innehåller (speciellt när det gäller produkter som köps ofta).    Alex&Phil gör barnmat som är näringstät och som endast innehåller bra och ekologiska råvaror. Dessutom är de smakrika och riktigt goda (ja, jag har smakat!). Bara för att det inte är mat till en vuxen, behöver inte maten vara smaklös och trist!              Vinsten av tävlingen är 2*6 stycken klämmisar. Detta blir därmed fyra av varje smak. Smakerna är äpplig gröt med kanel, smoothie med blåa bär och vanilj, samt smoothie med havtorn och mango. Tre vinnare väljs ut, och tävlingen pågår till och med måndagen den 27/6.     Det du behöver göra för att medverka i tävlingen är: – Till detta inlägg svara på frågan: Vad heter företaget Alex&Phils grundare? – Gilla min respektive Alex&Phils facebooksida     Ni har väl förresten inte missat att det går utmärkt att baka med Alex&Phil klämmisar? Kika in Bananmuffins med blåa bär (detta recept är mejerifritt), samt cheesecake med havtorn för härligt inspiration!     Detta inlägg, med tävling, har jag fått möjlighet att hålla i samarbete med Alex&Phil            

Chokladmuffins á la Marja + rolig tävling!

Chokladmuffins á la Marja + rolig tävling!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg, med tävling, har jag fått.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)       Detta inlägg, med tävling, har jag fått möjlighet att skapa i samarbete med Kitchentime     Nu var det ett tag sedan, men till mors dag bjöd jag mina föräldrar på riktigt lyxiga och goda chokladmuffins som jag kallar Chokladmuffins á la Marja (inte alls skrytigt). I grunden är det ett gammalt recept som jag skapade för tre år sedan, men som jag nu har uppdaterat.    Vi kan också kalla dom för cupcakes, för de består både av själva choklamduffinsen, men också av en god och len chokladfrosting med mascarpone och smält choklad som bas (välj gärna en steviachoklad). Om man spritsar mycket frosting på muffinsen rekommenderar jag att öka receptet på frostingen med kanske 50%. Nedan ser ni receptet i sin helhet!   Obs. Längst ner finns en tävling!               Chokladmuffins á la Marja – 6 muffins Muffins:2 ägg60 gram smör30 gram mörk choklad, utan tillsatt socker1 ½ dl mandelmjöl½ dl sötströ2 msk riven kokos1 msk kakao1 msk kokosmjöl1 tsk bakpulver2 krm vaniljpulver Chokladfrosting100 gram mascarpone40 gram mörk choklad, utan tillsatt socker30 gram smör1 msk sötströ MuffinsSätt ungen på 175 grader. Smält smöret försiktigt tillsammans med den mörka chokladen (det går bra att göra detta i micron). Vispa ägg pösigt med elvisp. Blanda alla torra ingredienser med varandra, och tillsätt därefter ägg och chokladsmöret. Häll i smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 18-22 minuter. Låt muffinsen svalna medan du gör frostingen.  ChokladfrostingSmält smöret tillsammans med choklad försiktigt. Tillsätt mascarpone och sötströ, och rör väl så att alla klumpar försvinner. När chokladmuffinsen svalnat brer eller spritsar du på frostingen (är muffinsen varma smälter krämen). Om du vill så använder du en potatisskalare för att hyvla lite choklad ovanpå!               För att spritsa på frostingen använde jag inte som tidigare en sprits i “strutformat”, utan en ny rund variant i silikon som kallas Decomax dekorsprits (från märket Lékué, köpt via Kitchentime). Riktigt smidig! Plus för att den har sex munstycken att välja mellan.           Då jag bakat muffins rätt ofta under den senaste månaden har mina gamla muffinsformar tagit slut. Ni ser mina nya från Patisse på bilderna! Jag blev sugen på något stilrent (dessa är i svart respektive vitt), och av någon anledning tycker jag prickar är så snyggt! Den stora dagen till ära lyxade jag till det maximalt med fina dekorationer i form av pappflaggor och pappblommor. Tror mamma blev extra glad! Skärbrädan fungerar dessutom fint som serveringsbricka!           Men nu till tävlingen! Ni har möjlighet att vinna den smarta decomaxspritsen i silikon (ni ser den i rött på bilderna)! Jag måste säga att den är mycket lättare att använda en tidigare typer av spritsar. De tidigare har varit i “pås/strut”-format som antingen varit av någon slags plast som varit supersvår att tvätta, eller engångsplast men utan pip. Denna passar så mycket bättre i min bakning!     För att vinna denna sprits behöver du: – Gilla min facebooksida baka sockerfritt – Gilla Kitchentime.se facebooksida  – Till detta blogginlägg skriva en kort kommentar om vad DU är sugen på att baka i sommar!   En vinnare dras, och tävlingen pågår till och med fredagen den 17/6.     Detta inlägg, med tävling, har jag fått möjlighet att skapa i samarbete med Kitchentime          

Tävling med Tasteline om mina receptböcker!

Tävling med Tasteline om mina receptböcker!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) För några veckor sedan blev jag intervjuad för Tasteline (en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) För några veckor sedan blev jag intervjuad för Tasteline (en av Sveriges mest välkända receptsidor på nätet), och nu är äntligen artikeln ute! Det känns riktigt häftigt, och jag är så glad över att kunna sprida mitt budskap och inspirera andra som vill skära ner eller utesluta raffinerat socker. Nu har jag fått möjligheten att dra igång en tävling i samarbete med Tasteline.com, där du har möjlighet att vinna båda mina receptböcker, Baka Sockerfritt med Marja samt receptboxen Baka med Mindre Socker, och få ditt vinnarbidrag publicerat på deras webbsida, i deras nyhetsbrev och i deras sociala medier. Jag är jury i tävlingen och kommer att utse det bästa bidraget!    Så här gör du för att tävla 1. Släng ihop ett smarrigt bakverk – utan raffinerat socker och gluten. 2. Ta en snygg bild på ditt mästerverk (bidragen bedöms efter kreativitet!) 3. Lägg upp bilden, tillsammans med receptet, på Instagram och tagga bilden med:  #mittsockerfriabakverk + @tasteline (OBS! Det är viktigt att du har ett öppet konto på Instagram, så att vi kan se din bild) Det vinnande bidraget får Sitt recept presenterat på tasteline.com, i Tastelines nyhetsbrev samt på Tastelines Facebook och Instagram. Bakboken ”Baka sockerfritt”, som är fullproppad med sockerfria godsaker! Receptasken ”Baka med mindre socker”, som även den är fylld med fantastiskt goda bakverk utan tillsatt socker. Tävlingen avslutas och vinnaren meddelas den 14 april via en kommentar från @tasteline direkt på instagrambilden. Vinnarbidraget kommer sedan att presenteras på Tasteline.com, i Tastelines nyhetsbrev samt på Tastelines Facebook och Instagram. Läs mer om tävlingen !