Hoppa till innehåll
Open navigation

Kladdkakans dag 2021

På söndag är det kladdkakans dag! En dag minst sagt väl värd att fira. För alla älskar vi väl kladdkaka? Här nedan har jag listat ett gäng av mina.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
På söndag är det kladdkakans dag! En dag minst sagt väl värd att fira. För alla älskar vi väl kladdkaka? Här nedan har jag listat ett gäng av mina favoritkladdkaksrecept. 

På söndag är det kladdkakans dag! En dag minst sagt väl värd att fira. För alla älskar vi väl kladdkaka? Här nedan har jag listat ett gäng av mina favoritkladdkaksrecept. 

Kladdkakans dag 2021 1

Lyxig kladdkaka – baka med sötpotatis från North Carolina

  Sponsrat samarbete med North Carolina Sweetpotato Commission     I övermorgon är det kladdkakans dag och därför hoppas jag att ni är redo för min kanske bästa kladdkaka NÅGONSIN! Den är helt underbart kladdig och kletig och med en så god chokladsmak. Hemligheten till att få till denna konsistens (som är rätt svår att få till…

Kladdkakans dag 2021 3

Kladdkaka med brynt smör (utan tillsatt socker)

      Sommarvädret tog visst slut fortare än normalt – så därför är jag extra glad över de lite soligare dagarna som vi har här i varje fall i Stocksholm nu! För många har nog vardagen börjat återgå till det normala med rutiner, och så skulle det ha varit för vår del också om…

Kladdkakans dag 2021 5

Bountykladdkaka, utan tillsatt socker

      För ett par år sedan skapade jag denna bountykladdkaka – och jag måste bara tipsa om receptet igen. Perfekt för dig som gillar choklad och kokos! Bra start att börja en hösttermin med. Ett tips är att eftersom bountyfyllningen tar en stund att sjuda ihop, så kan man börja med denna och…

Kladdkakans dag 2021 7

Snickerskladdkaka, utan tillsatt socker

    Räck upp en hand alla ni som (precis som jag) älskar smakkombon choklad och jordnöt! Hur gott är liksom inte det? Till alla er handuppräckare vill jag tipsa om min snickerskladdkaka. Basen i denna är min glutenfria kladdkaka, vilken jag i sin tur toppat med både jordnötssmör och smält choklad. För att göra…

Kladdkakans dag 2021 9

Chokladbollskladdkaka

    Sponsrat samarbete med N!CK’S       Även om kladdkaka i kombination med chokladboll har varit på tapeten i flera år har jag varken provat att baka eller äta denna. Lite av en skandal när jag tänker närmare på det! Speciellt eftersom som jag tycker så mycket om både kladdkaka och chokladbollar och…

Kladdkakans dag 2021 11

Kladdkaka med Soft Toffee

    Sponsrat inlägg med N!CK’S       Imorgon är dagen D för alla kladdkaksälskare – jag pratar givetvis om att det imorgon är KLADDKAKANS DAG! Jag har under mina bloggdagar gjort maaaassor av kladdkakerecept, men här visar jag ett av mina mest lyxiga – Kladdkaka med Soft Toffee och chokladfrosting. Ljuvligheten på den!…